Četvrtak , 29 srpnja 2021
Početna / Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na web stranici Medicinske škole zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist web stranice.

Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove web stranice Medicinske škole. Web stranica smstz.edu.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara web stranica Medicinske škole nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na web stranici Srednje medicinske škole Tuzla (www.smstz.edu.ba)