HTML

035-252 040
Dešavanja

Prijava ispita i konsultativne nastave za januar 2024.

 

10.10.2023 13:22
Slika
 

Molimo vas da PAŽLJIVO PROČITATE cijelu ovu obavijest.

 

Obavještavamo vas da će se prijave konsultativne  nastave i prijave ispita za januarski rok 2024.god.obaviti u periodu 10.oktobar – 30.oktobar 2023.

 Ispiti u januarskom roku svake godine se održavaju odmah iza novogodišnjeg praznika ( 4. ili 5. januara počnu ) i traju do 31.januara.

 Prijave slati online putem, uobičajeno na kljucanin.senaid@gmail.com ili FB mesenger (profil Srednja medicinska škola Tuzla).

 

Nemojte e-mailove slati na prof.Mirsad Alić.

 

Dokument prijave za KONSULTATIVNU(instruktivnu)  NASTAVU, I dokument prijave ZA ISPITE za januarski   rok je u prilogu ove obavijesti. Dakle, to su dva odvojena dokumenta. NEMOJTE OVO ISPUNJAVATI putem mobitela, ako to neće kako treba biti ispunjeno. Masa je pristiglih prijava s mobitela koje su neupotrebljive. Ko se ne snalazi može doći lično do škole i  na recepciji ispuniti prijave.

 

OBJAŠNJENJE ZA ONE KOJI SU OKONČALI NEKI RAZRED U PROTEKLOM   ROKU:

Polaznik koji je u proteklom roku OKONČAO  neki  razred, npr. treći  razred, i u januarskom  roku 2024. želi izaći na ispite za naredni razred, sad će prijaviti KONSULTATIVNU( instruktivnu)  nastavu za treći razred, komplet sve predmete, jer smo dužni organizovati konsultacije. I može prijaviti sve ili dio ispita za treći  razred, naravno ne mora sve, kako se već organizujete.

OBJAŠNJENJE ZA ONE KOJI NISU OKONČALI RAZRED U PROTEKLOM   ROKU:

Polaznik koji je u proteklom roku (avgust  2023.) izlazio samo na jedan ili dva predmeta I NIJE OKONČAO razred, sada će samo prijaviti ispuniti PRIJAVU ZA ISPIT, za one ispite koje želi izaći. Za konsultativnu ( instruktivnu)  nastavu narednog razreda neće, jer nije okončao još uvijek razred.

UPLATE

Nemojte ništa uplaćivati za sad dok ne objavimo zvanično.

PRAKSA

Više puta smo proteklih dana pisali da se javite za praksu. Nadamo se da se propratili te obavijesti.

 

MATURSKI ISPIT

Polaznici koji su stekli uslov da polažu maturski ispit, javit će se u istim navedenim terminima (10.OKT- 30.OKT.) ,na isti način,  poslati prezime ime, datum rođenja, godina upisa u vanredno školovanje, kontakt telefon, smjer. 

 

I na kraju, još jednom napominjemo, pažljivo pročitajte još jednom ovu obavijest ako vam nešto nije jasno. Ako to u obavijesti nije navedeno, slobodno se javite (na isti način) porukom i pitanjem o čemu se radi.

PRIJAVU ZA ISPIT PREUZETI  OVDJE
PRIJAVU ZA KONSULTATIVNO-INSTRUKTIVNU NASTAVU PREUZETI  OVDJE

 

0 0