Srijeda , 12 svibnja 2021
Početna / Dešavanja / REZIME NAKON SASTANKA 12. i 13. NOVEMBRA 2020. I INFORMACIJA O PRIJAVAMA INSTRUKTIVNE NASTAVE ZA SVE UPISANE POLAZNIKE (nove i stare)

REZIME NAKON SASTANKA 12. i 13. NOVEMBRA 2020. I INFORMACIJA O PRIJAVAMA INSTRUKTIVNE NASTAVE ZA SVE UPISANE POLAZNIKE (nove i stare)

14.11.2020.

REZIME NAKON SASTANKA 12. i 13. NOVEMBRA 2020. I INFORMACIJA O PRIJAVAMA INSTRUKTIVNE NASTAVE ZA SVE UPISANE POLAZNIKE (nove i stare)

PRVI DIO OVE OBAVIJESTI JE ZA TEK UPISANE KANDIDATE, A DRUGI ZA SVE OSTALE (ranije upisane)

Poštovani kandidati, ovdje ćemo rezimirati šta smo dogovorili na sastanku koji je održan s vama 12. i 13. Nov.2020.

Kako smo vam morali prenijeti veliki broj informacija, nadamo se da nešto u narednoj sedmici ne pogriješite, te ćemo ovdje zaključiti osnovne stavke našeg dogovora.

Dakle, u periodu 16.nov. -20.novembar 2020.(ponedj-petak) dužni ste izvršiti uplatu upisnine I verifikacije ispita. Saberite iznose verifikacije za sve 4 godine I dodajte na tu cifru 100 KM upisnine. U prilogu imate sliku na vašem finansijskom obračunu šta je zaokruženo, to plaćate. Znači iznos upisnine I verifikacije ide NA JEDNU uplatnicu (biće neki iznos recimo 186 KM ili 195…zavisi koliko ko ima).  Svrha uplate će biti: upisnina I verifikacija ispita šk.2020/21.

DRUGA UPLATNICA je za instruktivnu nastavu. Vaši iznosi za instruk.nastavu se razlikuju. Neko u prvom razredu ima položiti samo jedan predmet, neko dva, a neko ima 7 predmeta u prvom razredu. Pa će nečiji iznos biti 15, nekome 45, nekome 90 KM instruktivna nastava. Uglavnom to ide na drugu odvojenu uplatnicu I svrha uplate će biti: uplata za instruktivnu nastavu.

Dakle, sad smo shvatili šta morate do 20.11. uplatiti. Bez ove uplate ne smatramo kandidata da je upisan u školu. Podatke za uplatu imate i na vašem ugovoru i s druge strane lista gdje su vam popisani predmeti koje polažete. Ukoliko imate nekih nedoumica možete se javiti porukom s pitanjem prof.Mirsadu na broj 061423974 (viber ili sms)

Kad i gdje ćete donijeti uplatnice I kako ćete prijaviti instruktivnu nastavu?

POmenute uplatnice možete donijeti čim prije to bolje. Od ponedjeljka već, 16.11.2020. u vremenu od 9 do 15 00 ćete ih dostavljati prof.Mirsadu ili nekom drugom profesoru  u kabinet na spratu preko puta zbornice. Čuvar škole I dežurni učenici će vam dati upute. U tom kabinetu ćete ispuniti prijavu za instruktivnu nastavu. Ponesite hemijsku olovku.

Ukoliko bude veliki broj polaznika pred školom, čuvar škole će vas po jedno-dvoje raspoređivati da ulazite u školu, zbog poštovanja higijensko-epidmioloških mjera.

KANDIDATI KOJI SE HITNO moraju javiti u školu ili na broj (prof.Alić Mirsad). Ako se ne javite,smatraćemo da ste odustali od vanrednog školovanja i vratićemo vam poštom dokumente.

Tufekčić Alma, Škaljić Enisa, Saletović Mirela,Mehmedović Ibrahim,Mumić Enisa,Mešić Edin, Kostjerevac Elvira, Đukić Uroš, Dumanjić Almas, Čamdžić Enisa, Umihanić Daniela.

RANIJE UPISANI POLAZNICI

Polaznici koji su ranije upisani I nisu završili sa dijelovima instruktivne nastave, dužni su da istu prijave I uplate, u periodu 16.novembar – 20.nov.2020. od 9 do 15 00 u prostoriji preko puta zbornice škole.

Polaznici koji su stekli uslov za maturiranje u januarskom roku 2021. javiće se putem poruke prof.Mirsadu na Viber (061423974) ili na FB messenger. U poruci navesti prezime,ime oca,ime, datum rođenja, smjer koji polažete, kontakt telefon.

Ovo nam je veoma važno zbog maturskih tema koje vam moramo pripremiti.Javite se najdalje do 25.11.2020.

 

 

 

 

Odgovori