Petak , 25 rujna 2020
Početna / Dešavanja / Obavijest za vanredne učenike,aktivnosti februar-april 2020.

Obavijest za vanredne učenike,aktivnosti februar-april 2020.

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih naše škole da će se od od 10.febr do 14.febr 2020. obaviti prijave i uplate instruktivne nastave.

Polaznici upisani 2018/19.ići će na prijavu instruktivne nastave u računovodstvo škole, svi ostali u kabinet preko puta zbornice. Nastava će se održavati tokom marta 2020. Što se tiče  prijave i uplate ispita za aprilski rok 2020.to će ići će od polovine marta, tako da planirate svoje obaveze, finansije itd.  Sad vam objavljujemo tačan datum kad biste trebali prijaviti instruktivnu nastavu, a za mjesec dana otprilike objavićemo tačan datum prijave ispita. Dakle,od 10.2.do 14.2. je vezano samo za prijavu instrukcija. 

KRATKO POJAŠNJENJE: Prilikom uplate i prijave instruktivne nastave,polaznici koji su okončali razred i prelaze u naredni, dužni su uplatiti upisninu godine. Znači ako ste u januarskom roku položili komplet prvi razred, sad želite prijaviti instruktivnu nastavu za cijeli drugi razred, u prijavu za inst.nastavu upisat ćete sve te predmete koje polažete za drugi razred, njih obračunati ( 15KM po predmetu) i obračunati iznos upisnine (100KM) . Na uplatnici će stojati svrha: Uplata instruk.nastave i upisnina godine.

PRAKSA
Polaznici koji su završili prvi i drugi razred i stekli uslov da mogu krenuti na praksu, neka se počnu javljati putem poruke na FB  prof.Mirsadu ili prof Senaidu  ili viber 061423974, ili email:mirsadalic@hotmail.com (napisite prezime, ime oca, ime, dat rodj.,koji razred, koji smjer), kako bismo krenuli s organizacijom prakse.
Polaznici koji su fiziot smjer idu na praksu u Dom zdravlja Tuzla već od drugog razreda.
Polaznici koji su farmac tehničari nemaju praksu(nažalost) nego praktični dio ispita polažu usmeno u školi za sve 4 godine.
Organizujte se na vrijeme, učite, vrijeme leti ! Ne čekajte da se objavi raspored ispita da biste krenuli s učenjem.

Za sve nejasnoće slobodno kontakirajte profesore navedene u tekstu iznad, radnim danom u radno vrijeme (od 8 do 16 00).

Srdačan pozdrav svima !!

Odgovori