Ponedjeljak , prosinac 10 2018
Početna / Dešavanja / Informacije za period sept.2017.- januar 2018. Vanredni polaznici

Informacije za period sept.2017.- januar 2018. Vanredni polaznici

Obavještavamo vanredne polaznike koji su maturirali u avgustovskom roku 2017. da će se podjela svjedodžbi i diploma ( za one koji su položili predmete i završili učeničku praksu)  obaviti od srijede 13.9.2017. do srijede 20.9.2017. u vremenu od 10 do 14:00 u biblioteci škole ili na recepciji škole – ukoliko nijedan od razrednika nije prisutan u školi.

Kandidati koji su stekli uslov da rade učeničku praksu na kliničkim odjeljenjima, trebaju se prvo najaviti za uputnice jednom od profesora koji su zaduženi za vođenje vannrednih polaznika (profesori: Mirsad Alić, Džemo Brčaninović, Senaid Ključanin). Možete se najaviti putem poruke na FB, ili na email. Prof. Džemo Brčaninović  email: dzemox@hotmail.com     Prof. Senaid Ključanin  email: Kljucanin.senaid@gmail.com   Prof. Mirsad Alić, email: mirsadalic@hotmail.com (prof.Mirsad može i Viber poruka, ali molimo u radno vrijeme od 9 do 15:00, na broj 0603874129).

Naredni ispitni rok neće biti prije januara 2018. Što se tiče uplate upisnine za novu školsku godinu i uplate i prijave ispita, to ćemo sve naknadno objaviti. Sad niste ništa dužni uplaćivati, osim onih koji krenu na praksu. U narednom periodu (sept/okt.)  radićemo analizu neizlaska kandidata na ispite, te ćemo  sve one  koji neopravdano nisu došli na ispit zamoliti da nam predoče opravdanje za neizlazak na ispit koji im je organizovan, a oni nisu došli. Objavićemo imena kandidata i naziv predmeta na koji kandidat nije došao.  Nepojavljivanje kandidata  na ispitu je veliki problem, i ovaj dio organizacije ispita moramo popraviti, da se ne ponavlja.

Kandidati koji bi u narednom roku mogli maturirati, trebaju se javiti prof.Mirsadu radi evidencije i blagovremenog izbora maturskih tema.

Što se tiče onih koji ovo čitaju, a zanima ih novi upisni rok za  vanredno školovanje, zamolićemo ih za strpljenje, objavićemo konkurs blagovremeno na web sajtu škole.

 

O Mirsad Alić

Pročitajte i ovo

Prijave ispita za januar 2019. i neke napomene nakon sastanka održanog 19.11.2018. u 16 00 sati

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih, upisane 2017/18. i ranije, kao i nove polaznike upisane školske 2018/19. …

Odgovori