HTML

035-252 040
Dešavanja

PRIJAVE INSTRUKTIVNO-KONSULTATIVNE NASTAVE I ISPITA PRED JUNSKI ROK 2023.

 

28.04.2023 23:25
Slika
 

Poštovani polaznici, aprilski rok je završen, zbog organizacije poslova, idemo odmah s obavijestima. Kao i uvijek naše objave vezano za ispite i instruktivno-konsultativnu nastavu su uvijek iste.   

Molimo vas da PAŽLJIVO PROČITATE cijelu ovu obavijest.

 

Obavještavamo vas da će se prijave instruktivne nastave i prijave ispita za junski  rok 2023.god.obaviti u periodu 28.april - 03.maj 2023. Prijave slati online putem, uobičajeno na FB mesenger (profil Srednja medicinska škola Tuzla) ili  na e-mail mr.mirsadalic@gmail.com,  ili kljucanin.senaid@gmail.com

 

Molimo nemojte kontaktirati prof.Mirsada putem vibera, pišite na školski FB inbox, ili na navedene emailove, tu nam je baza svih dopisivanja s polaznicima.


Dokument prijave za INSTRUKTIVNU NASTAVU, I dokument prijave ZA ISPITE za junski  rok je u prilogu ove obavijesti. Dakle, to su dva odvojena dokumenta. NEMOJTE OVO ISPUNJAVATI putem mobitela, ako to neće kako treba biti ispunjeno. Masa je pristiglih prijava s mobitela koje su neupotrebljive.

 

OBJAŠNJENJE ZA ONE KOJI SU OKONČALI NEKI RAZRED U PROTEKLOM ROKU:

Polaznik koji je u proteklom roku OKONČAO neki razred, npr. drugi razred, i u junskom  roku 2023. želi izaći na ispite za naredni razred, sad će prijaviti INSTRUKTIVNU nastavu za treći razred, komplet sve predmete, jer smo dužni organizovati instrukcije. I može prijaviti sve ili dio ispita za treći  razred, naravno ne mora sve, kako se već organizujete.

OBJAŠNJENJE ZA ONE KOJI NISU OKONČALI RAZRED U PROTEKLOM ROKU:

Polaznik koji je u proteklom roku (april 2023.) izlazio samo na jedan ili dva predmeta I NIJE OKONČAO razred, sada će samo prijaviti ispuniti PRIJAVU ZA ISPIT, za one ispite koje želi izaći. Za instruktivnu nastavu narednog razreda neće, jer nije okončao još uvijek razred.

UPLATE

Što se tiče uplata, oni koji su okončali razred u proteklom roku, dužni su izvršiti uplatu upisnine I uplatu instruktivne nastave za naredni razred (na jednu uplatnicu). Svrha uplate: Upisnina I instruktivna nastava. Upisnina narednog razreda iznosi 100 KM, a instruktivna nastava, kao što vam stoji u obračunu je 15KM po predmetu.Obračunajte sebi. Na drugu odvojenu uplatnicu ide uplata za ispite (svrha uplate: Ispiti i ispitni rok juni 2023.)

 

PODACI  KOJI SE NALAZE NA UPLATNICI  

IME I PREZIME

SVRHA UPLATE:

PRIMALAC : budžet TK
RAČUN PRIMAOCA: 1321 000 256 0000 80
VRSTA PRIHODA: 722631
OPĆINA: 094
POZIV NA BROJ: 0000000000
BUDŽETSKA ORGANIZACIJA: 240 30 19

 

Rok za uplatu instruktivne nastave i upisnine (ide na jednu uplatnicu) je 15.maj 2023. A rok za uplatu ispita je do 10.juna  2023. Planirano je da junski rok počne od 10.ili 15.juna, kako već budemo mogli organizovati.

 

 Uplatnice ćete donositi , prateći ove navedene rokove, u školu do prof.Mirsada u biblioteku, ili do prof.Senaida Ključanina ili Majde Mišković. Oni koji rade, mogu ostaviti uplatnice u sanduče pored biblioteke radnim danima od 7 00 do 18:30. KO želi i ima mogućnost može odjednom uplatiti dvije uplatnice, jednu za instruktivnu i upisninu, a drugu za ispite. Ne mora čekati ove rokove uplate za maj I juni, i obje uplatnice donijeti isto ovako kako je naznačeno.
Vaše prijave su nam važne kako bismo  blagovremeno organizovali instrukcije.

 

PRAKSA

Više puta smo proteklih dana pisali da se javite za praksu. Nadamo se da se propratili te obavijesti.

 

MATURSKI ISPIT

Polaznici koji su stekli uslov da polažu maturski ispit, javit će se u istim navedenim terminima (28.april-3.maj) ,na isti način,  poslati prezime ime, datum rođenja, godina upisa u vanredno školovanje, kontakt telefon, smjer. 

Molimo nemojte kontaktirati prof.Mirsada putem vibera, pišite na školski FB inbox, ili na navedene emailove, tu nam je baza svih dopisivanja s polaznicima.

 

I na kraju, još jednom napominjemo, pažljivo pročitajte još jednom ovu obavijest ako vam nešto nije jasno. Ako to u obavijesti nije navedeno, slobodno se javite (na isti način) porukom i pitanjem o čemu se radi.

PRIJAVU za instr-kons.nastavu preuzmi OVDJE
PRIJAVU za ispite preuzmi OVDJE

 Ko se ne snalazi s elektronskim prijavama može doći 4. i 5. maja do škole lično da popuni na recepciji škole.

 

 

0 0