Četvrtak , 29 srpnja 2021
Početna / Dešavanja / Prijava instruktivne nastave i ispita za avgustovski rok 2021. (obrazovanje odraslih)

Prijava instruktivne nastave i ispita za avgustovski rok 2021. (obrazovanje odraslih)

PRIJAVA ISPITA i instruktivne nastave za avgustovski rok 2021. (vanredni učenici)

Poštovani polaznici obrazovanja odraslih Medicinske škole Tuzla, objavljujemo vam  termine prijava instruktivne nastave i ispita za avgustovski  rok 2021.

Molimo vas polako i pažljivo čitajte cijelu obavijest.

 

 PRIJAVE INSTRUKTIVNE NASTAVE    I   ISPITA ZA  AVGUSTOVSKI   ISPITNI  ROK  2021. 

                —22.06.2021.   —-     27.06.2021.—-  

Polaznici koji su okončali neki razred (npr. prvi,drugi,treći razred) dužni su u periodu koji slijedi prijaviti i pohađati instruktivnu nastavu za NAREDNI razred.

Ako ste upisani vanredno ranijih godina i imate ovo odslušano, ne morate prijavljivati instruktivnu nastavu.

Polaznici koji su u u ovom proteklom  JUNSKOM roku izlazili na ispite i nisu taj razred okončali, ne mogu prijaviti instruktivnu nastavu za naredni razred, jer nisu ga završili. Oni će sad u avgustovskom  roku samo ispuniti prijavu za ISPIT, a prijavu za instruktivnu ostavite praznu.

Prijave instruktivne nastave i ispita za avgustovski rok  trajat će od   22.06.2021.  do  27.06.2021. 

Prijave će se obavljati elektronskim putem, a oni koji imaju nekih problema ili ne znaju ispuniti elektronsku prijavu, mogu po istu doći na recepciju škole od 8 do 15:00 sati (osim vikenda) ispuniti i ostaviti je na recepciji.

UPLATNICU  kao dokaz uplaćene instruktivne nastave i ispita morate dostaviti u školu do 01.jula 2021. Oni koji su okončali razred, imaju platiti također upisninu 100 KM za naredni razred.

Pošto je drugi režim rada škole, jer učenici više ne idu na nastavu, škola nije otvorena iza 15 00 sati, uplatnice možete donositi prof.Mirsadu u biblioteku ili ostaviti u sanduče pored biblioteke od 8 00 do 14 30 najdalje.

Ako neko nije u mogućnosti da dostavi uplatnice do 1.jula  neka se javi na priv.poruku prof. Mirsadu, da zapišemo i dogovorimo do kojeg datuma će dostaviti.

Cijena instruktivne nastave je 15 KM po predmetu, tako je i navedeno u vašem finansijskom planu koji ste dobili. IMAT ĆETE DVIJE odvojene uplatnice. Jedna je svrha : Ispiti avgust   2021. , druga je: Instruktivna nastava. Naravno, ukoliko imate i jedno i drugo za uplatu. Podaci za uplatu su uvijek isti, kao i prošlog roka.

U ovom dokumentu su dva lista, jedan je prijava za instruktivnu, drugi ispod njega je prijava za ispit. Opet napominjemo, za instruktivnu prijavite sve predmete sa spiska, a za ISPITE prijavite samo ono što smatrate da ćete izaći da polažete.

Kad ispunite, snimite izmjene, i ovaj dokument IMENUJTE vašim imenom i prezimenom i  pošaljite na      mr.korisnik@gmail.com, ili Mirsad Alic na mesenger FB u inbox, ili na viber 061423974. Gdje vam je lakše.

PRIJAVE POSLATI DO 27.JUNA !!!!! Trebaju nam da radimo raspored.

Nemojte ovo raditi preko mobitela ako nemate mogućnost da se ovo preko mobitela uredno napiše!! PROŠLI ROK masa vaših prijava je bila neupotrebljiva i nečitka zbog pisanja s mobitela !!!

MATURSKI ISPIT

Polaznici koji stiču pravo na maturiranje u AVGUSTU 2021., javit će se prof.Mirsadu na navedene adrese  porukama najdalje do 28.6.2021.  Napisati prezime ime, ime oca, datum rođenja, smjer koji pohađate. Kontakt telefon. VRLO BRZO ORGANIZIRAT ćemo izbor maturskih tema.

Ako imate nekih pitanja, slobodno napišite poruku na bilo koju adresu navedenu iznad. Ali prvenstveno vas molimo da više puta pročitate cijelu ovu obavijest ako vam nešto nije jasno i nije navedeno u obavijesti. 

I još na kraju napominjemo, ONLINE INSTRUKTIVNA nastava planirana je da se održi tokom cijelog mjeseca jula 2021., a ISPITNI rok biće između 10. i 31.avgusta  2021.

Preuzmite prijave OVDJE

Odgovori