Ponedjeljak , prosinac 10 2018
Početna / Dešavanja / Raspored ispita za junski rok 2017.VANREDNI polaznici

Raspored ispita za junski rok 2017.VANREDNI polaznici

 

Molimo vas prvo pročitajte cijeli ovaj tekst pa onda preuzmite raspored !!

U prilogu se nalazi raspored ispita za junski rok 2017., za vanredne učenike. Ovom prilikom obavještavamo vanredne polaznike da će se prijave ispita za AVGUSTOVSKI ROK 2017. obaviti 3., 4. i 5. jula  2017. god. (ponedjeljak, utorak , srijeda ) na recepciji škole, u vremenu od 9 do 14:00. Opet vam savjetujemo da prije dolaska na prijavu ispita, prvo uplatite svoje ispite u banci, pa onda dođete. Zbog problema sa stavkom “poziv na broj”

najbolje otići u NLB banku, ili UNI credit.  U školi će se vaša uplatnica odmah zakačiti za vašu prijavu. Podaci za uplatu su uvijek isti, samo se svrha mijenja, npr. SVRHA UPLATE: uplata ispita  za avgust.  rok 2017.  Ili ako plaćate praksu, ona uvijek ide na odvojenu uplatnicu, SVRHA: praksa.

Pošto se bliži godišnji odmor, prof.Mirsad Alić biće odsutan od 1. jula do 15. avgusta 2017. i nećete moći preuzeti uputnice za praksu, zato ko je planirao da radi praksu tokom ljeta, neka se čim prije (ako nije već do sad) javi prof.Mirsadu i dođe u školu do 30.6.2017. radnim danom od 9 do 13 00 da preuzme uputnicu. Prije dolaska obavezno uplatite sebi praksu. Pošto vas većina ima prvo treći razred da  odradi, uplatite treći razred 80 KM. Ako ste slučajno već završili praksu za  3. raz. , i želite 4.razred raditi, onda je 140 KM. Ponekad se praksa može uplatiti i u računovodstvu škole, pa najavite se prvo da provjerimo

Ovo odrađivanje prakse nije vremenski tempirano. Znači kad uzmete od profesora  uputnicu, vi ćete naspram svojih obaveza se odlučiti kad ćete krenuti na Gradinu. Da li će to biti 1. juli, 13. juli, 4. avgust 2017.itd. To je do vas. Uglavnom, nekako do diplomiranja bi trebalo okončati praksu. I znajte kad kandidat započne praksu, mora je u “komadu” odraditi, ne možete krenuti danas, pa praviti pauze po 5 dana zbog nekih obaveza. Svaki dan se ide dok se ne završi. Praksu smo na više mjesta objašnjavali, da se ne ponavljamo.

Na ispite dođite uvijek barem 15/20 min ranije. I sve vrijeme tokom roka pratite obavijesti na web sajtu škole i FB stranici Vanrednih učenika, ako bi došlo do nekih nepredviđenih  izmjena.

Raspored  ispita  možete  OVDJE  preuzeti.

Puno sreće na ispitima !!

O Ermin Kukić

Pročitajte i ovo

Prijave ispita za januar 2019. i neke napomene nakon sastanka održanog 19.11.2018. u 16 00 sati

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih, upisane 2017/18. i ranije, kao i nove polaznike upisane školske 2018/19. …

Odgovori