Subota , 19 lipnja 2021
Početna / Dešavanja / PRIJAVA ZA ONLINE POHAĐANJE INSTRUKTIVNE I KONSULTATIVNE NASTAVE, vanredni polaznici

PRIJAVA ZA ONLINE POHAĐANJE INSTRUKTIVNE I KONSULTATIVNE NASTAVE, vanredni polaznici

Poštovani polaznici, putem linka ispod  izvršit ćete prijavu za online pohađanje instruktivno-konsultativne nastave. Samo slijedite upute, sve je vrlo jednostavno, u par klikova. Što se tiče vaših uplata za instruktivnu nastavu za aprilski rok koji nije bio, mi smo pohranili podatke( iznos novca koji imate uplaćen) pa ćemo to oduzimati od vaših narednih uplata. U smislu nekom će se oduzeti taj iznos novca za prijavu ispita, nekome za instuktivnu nastavu. Naći ćemo model. Novac NE MOŽE propasti. Oni koji nisu prijavljivali inst.nastavu prije apr.roka i nemaju ta sredstva koja spominjem, oni će iduće sedmice uplatiti iznos za predmete koliko ih prijave. Čut ćemo se za dostavljanje uplatnice.

PRIJAVE ISPITA za avgustovski rok traju od 29.6.2020. do 1.7.2020. u školi od 9 do 14 00, jer mi idemo na godišnji odmor i nema nas do polovine avgusta.
Potrebno je doći u školu lično na prijavu ispita s uplatnicom. Ako nekome škripe finansije, možete donijeti uplatnicu najdalje do 10.8.2020. Ali PRIJAVITI ispit morate, ako ste planirali izlaziti na avg rok 2020. Potrebna nam je vaša prijava zbog organizacije ispita.
Molimo Vas da prijavu izvršite najkasnije do petka, 26.6.2020. godine.
Link za online prijavu je    OVDJE

Odgovori