Četvrtak , 13 kolovoza 2020
Početna / Info / Najava instruktivne nastave i maturske teme za januar 2020.

Najava instruktivne nastave i maturske teme za januar 2020.

Poštovani polaznici obrazovanja odraslih, da biste se lakše organizovali ovim putem želimo vam najaviti da će predavanja iz instruktivne nastave početi krajem ovog (novembra) mjeseca. Dakle, od 28.,29.11.2019.pa nadalje tokom cijelog decembra 2019.godine.  Ako je radni dan u pitanju nastava će se odvijati iza 15 00/ 16 00 sati, a subotom od jutarnjih sati ( 8:00) . Nedjelja je uvijek neradni dan. Detaljan raspored objavićemo naredne sedmice, oko 27.11.2019.

***************

Za one predmete za koje nema dovoljno polaznika za instruktivnu nastavu, npr. za farmaceute, fizioterapeute ili stomatologe, pedijatre, biće organizirana konsultativna nastava. Šta znači konsultativna nastava? To znači da nema predavanja, kao na instruktivnoj, nego će biti raspored sa satnicama i danima kad će vam predavači predmeta biti na raspolaganju da vam daju ispitna pitanja, savjete u vezi sa literaturom, itd.

MATURSKE  TEME

Polaznici koji su ranijih godina upisani, a koji su stekli uslov da mogu maturirati u januarskom roku 2020. javiće se prof.Mirsadu, Senaidu ili Maidi, putem poruke u kojoj će navesti: prezime(ime oca) ime, datum i mjesto rođenja, smjer koji polažete, školsku godinu upisa u vanredno školovanje, kontakt telefon, kako bismo pripremili maturske teme i odredili mentore za januar 2020. Ove podatke molimo da pošaljete do 30.11.2019.

Čestitke svim novim upisanim polaznicima u školskoj 2019/20. !!!

Organizujte svoje vrijeme i učite na vrijeme, komunicirajte međusobno i koristite iskustva ranijih generacija u vidu literature, savjeta i svega ostalog.

Pratite REDOVNO SVE NAŠE OBJAVE!! Nemojte dozvoliti da ne otvorite web sajt škole ili FB grupu vanrednih učenika po mjesec/dva, i na taj način propustite važne obavijesti.

FB grupa vanrednih učenika   OVDJE  —- uključite se u grupu!

Odgovori