Petak , 29 svibnja 2020
Početna / Dešavanja / Prijava INSTRUKTIVNE nastave (obrazovanje odraslih)

Prijava INSTRUKTIVNE nastave (obrazovanje odraslih)

07.11.2019.

Molimo vas pažljivo i polako čitajte ove obavijesti.

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih da će se prijava i uplata  konsultativno- instruktivne nastave obaviti od ponedjeljka 11.11.2019. do srijede 13.11.2019.god. u vremenu od 9:00 do 14 00 sati. POlaznici koji su upisani školske 2018/19. (prošle šk.godine) ako im je ostalo da nešto od instruktivne nastave nisu prijavljivali niti slušali, prijavu će ispuniti u računovodstvu škole. Polaznici koji su upisani po zadnjem konkursu (sept.2019.) u školsku 2019/20. konsultativno- instruktivnu nastavu će prijaviti u kabinetu za vanredne učenike preko puta zbornice na spratu. Za upute tu će biti profesori Senaid, Majda i Mirsad ( u biblioteci ).

**********

Svi polaznici su dužni DOĆI NA PRIJAVU i uplatiti  iznos za instruktivnu nastavu u ove zadate termine, neovisno od toga da li su planirali izaći na januarski rok ili ne. Uplaćujete cijeli iznos svoje instruktivne za PRVI razred ( za sve predmete) . Imate taj iznos u tabeli sa obračunom. Neki polaznici koji su išli u Medicinsku školu i nemaju ništa polagati za prvi (čak ni za drugi) razred, uplatiće iznos instruktivne za naredni razred koji im slijedi.

Savjetujemo vam da prvo uplatite iznos instruktivne u banci pa dođete na prijavu u školu, da se ne vraćate dva puta. POdaci za uplatu su isti kao i za uplatu upisnine, samo je SVRHA: instruktivna nastava.

Molimo poštujte zadate termine i naše upute. To nam je veoma važno zbog organizacije poslova oko vašeg školovanja.

Za sve što nije jasno slobodno se obratite prof. Mirsadu, Senaidu ili Majdi putem poruke na mesenger ili radni telefon (Viber) 061423974 od 9 do 15 00 sati.

 

Odgovori