Petak , 29 svibnja 2020
Početna / Dešavanja / Upute za polaznike obrazovanja odraslih nakon sastanka 31.10.2019.

Upute za polaznike obrazovanja odraslih nakon sastanka 31.10.2019.

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih koji su se na sastanku održanom 31.10.2019. izjasnili da prihvataju uslove upisa i školovanja u JU Srednja medicinska škola Tuzla, da su dužni izvršiti uplatu upisnine i troškove priznavanja predmeta po razredu (razlika predmeta) najdalje do srijede 6.11.2019. god.  Svi polaznici će uplatiti troškove upisnine za prvi razred (prvi iznos u koloni 100KM) i troškove priznavanja predmeta za sve četiri godine (drugi iznos u koloni, npr.30 plus 21, plus 12, plus 9) sve to saberete i cifru koju dobijete stavićete na jednu uplatnicu i staviti u svrhu uplate: Uplata upisnine i razlike predmeta za 4 godine.

NAPOMENA: Polaznici koji su završili Medicinsku školu i priznati su im komplet prvi i drugi razred, dakle, u roku koji slijedi će polagati treći razred, uplatit će odmah upisninu za prvi i drugi razred, i kao i svi ovo priznavanje razlike predmeta.

Jedan primjerak uplatnice morate donijeti od petka 1.11.2019. do srijede 6.11.2011. od 9 do 15 00 u biblioteku (kod prof.Mirsad Alić) ili u računovodstvo škole. Naravno, subota i nedjelja su neradni.  Samo nakon ove  vaše uplate škola će izraditi ugovor o stručnom osposobljavanju koji ćete potpisati, i tim činom zvanično postajete naš polaznik. Ukoliko ne izvršite navedene uplate škola će smatrati da ste odustali i vaši dokumenti biće vraćeni poštom na vašu kućnu adresu. Ako je neko iz nekog opravdanog razloga spriječen da izvrši uplatu molimo da o tome obavijestite zaposlenike škole koji su zaduženi za rad s vanrednim polaznicima: prof.Senaid Ključanin, prof.Maida Mišković ili prof. Mirsad Alić.

U opisu uplatnice ispod nalazi se stavka “Poziv na broj” O C 7022, ova stavka je problematična, ne prolazi u svim bankama, osim u NLB banci, pa vam savjetujemo da uplatu vršite u NLB banci.

Kandidati koji nisu došli na sastanak, niti se javili a predali su urednu dokumentaciju: KOVAL KASANDRA, AHMETOVIĆ ERNA, BAJRAMI NEJRA (javila se) , JAHIĆ ALEM,ALIĆ IBRAHIM, SELIMOVIĆ MERSA,HUSIĆ ADEM, JANJIĆ EMINA, MEHMEDOVIĆ EMINA, SMAJIĆ ALDIN. Molimo ove kandidate da nam jave šta su odlučili.

Ko ima Facebook profil obavezno neka su uključi u FB grupu vanrednih polaznika, veoma je korisna za sve. Klik na link  OVDJE

Želimo puno sreće u školovanju  od srca svim kandidatima !!!

Pratite novosti redovno na školskoj web stranici i na fb grupi.

Podaci za uplatu:

IME I PREZIME ________________

SVRHA UPLATE:

PRIMALAC : budžet TK
RAČUN PRIMAOCA: 1321 000 256 0000 80
VRSTA PRIHODA: 722631
OPĆINA: 094
POZIV NA BROJ:  O C 7022  ( idu slova “o i c” na početku ovdje, nisu brojevi !!)
BUDŽETSKA ORGANIZACIJA: 240 30 19

Odgovori