Nedjelja , 5 srpnja 2020
Početna / Dešavanja / Sastanak praksa UKC Tuzla 16.10.2019. (vanredni polaznici)

Sastanak praksa UKC Tuzla 16.10.2019. (vanredni polaznici)

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih Srednje medicinske škole Tuzla, da će se sastanak vezano za obavljanje praktičnog dijela zdravstvene njege (prakse) za treći i četvrti razred održati u SRIJEDU 16.10.2019. u 12 00 sati, u  amfiteatru Interne klinike UKC-a Tuzla (prizemlje, pitajte portira ko ne zna).

Na sastanak obavezno ponesite hemijsku olovku, pošto tamo morate ispuniti neke podatke. Također, ponijeti sanitarnu knjižicu. Ako nekome sanitarna iz nekog razloga nije gotova, dođite na sastanak pa ćete knjižicu naknadno donijeti. Ako na ovaj sastanak ne možete lično doći, pošaljite nekoga da dođe umjesto vas jer mora preuzeti uputnice i zapisati detalje u vezi sa praksom.

Ko još uvijek nije uplatio troškove obavljanja prakse, molimo da to uradite do dolaska na sastanak.

VAŽNA NAPOMENA ZA POLAZNIKE KOJI SU 4.RAZRED

Polaznici koji obavljaju praksu za 4.razred, pored praktičnog dijela u UKC Tuzla, dužni su obaviti dio prakse u Domu zdravlja Tuzla sa sljedećim fondom sati:

porodična medicina  30  sati

Polivalentna i patronažna služba  60 sati.

Vaša imena (polaznici 4.razred) su otišla na protokol Doma zdravlja Tuzla, te se možete javiti u prostorije Uprave Doma zdravlja Tuzla, obično nakon što obavite dio prakse na Gradini, kako bi vas rasporedili da radite ovaj dio prakse.

Puno sreće svima i vidimo se uskoro !!

Mirsad Alić, prof.

 

Odgovori