Subota , 11 srpnja 2020
Početna / Dešavanja / Praksa period septembar-decembar 2019.(vanredni učenici)

Praksa period septembar-decembar 2019.(vanredni učenici)

Poštovani polaznici, molim vas pažljivo pročitajte cijelu obavijest.

Obavještavamo polaznike obrazovanja odraslih koji još nikako nisu obavili praksu za 3. ili 4. razred, ako su u proteklom periodu stekli uslov da mogu pristupiti praksi u UKC Tuzla i Domu zdravlja, javiće se porukom na VIber ili na FB u inbox prof.Mirsadu 061423974, ili prof.Senaidu Ključaninu, DO 20.09.2019. U poruci navesti prezime ime, ime jednog roditelja, godinu kad su upisani, smjer i broj telefona, i za koji razred treba raditi praksu.

Npr. Dedić (Osman) Jasmin, upisan šk.2018/19. smjer medicinska sestra tehničar, telefon 061200200.Praksa za 3.razred.

VAŽNO !!Savjetujemo polaznicima koji planiraju na praksu da već ovih dana pokrenu proceduru za sanitarnu knjižicu(ko nema važeću), sanitarna knjižica važi 6 mjeseci. To je veoma važno, da kasnije ne gubite vrijeme za to.Čim prije pokrenite ovo. Praksa za 3.razred košta 60KM, praksa za 4.razred košta 105KM. Bez uplatnice ne možete početi proceduru prakse. Ko želi može već ovih dana izvršiti uplatu prakse, i čuvajte kod sebe uplatnicu. Svrha uplate Praksa za ???koji već razred. Polaznici koji su već ranije platili iznos za praksu i uplatnicu predali finansijskom referentu Dinki Kovačević u računovodstvo, u toj poruci koju nam pošaljete molim vas navedite “Uplatio/la sam ranije praksu”. Mi ćemo s računovođom provjeriti te uplate.

Polaznici koji su završili praksu za 3.razred i sada ih sljeduje praksa za 4.razred, imaju obaviti dva dijela. Jedan je klinički u UKC Tuzla, a drugi je u Domu zdravlja. Svi koji će pristupiti u narednom periodu obavljanju prakse za 4.razred u Domu zdravlja moraju ispuniti   OVAJ  dokument.

Savjetujemo vam da taj kratki obrazac ispunite elektronski, uđite u ovaj dokument  koji je kucan u WORD-u, popunite SAMO STAVKE 1,2,3,4,5, snimite izmjene, dajte ime dokumentu pod vašim imenom i pošaljite prof:Mirsadu na iznad navedeni način. Kome je komplikovano ovo ispuniti elektronski, i lakše mu je doći u školu, može doći do biblioteke (ili na recepciju škole ako prof.Mirsad nije tu) biće u printanoj formi ovaj obrazac, pa ga olovkom ispunite i ostavite.

NAPOMENA: U ovom obrascu pod 9 i 10 je stavljeno početak rada: sept. 2019, kraj rada: decembar 2019, to je tako samo stavljeno da se u tom RASPONU može raditi, pa kad ko završi.

I na kraju opet napominjemo, pratite sve naše obavijesti redovno, jedino tako možemo imati dobru saradnju, i na vrijeme ćete završavati svoje obaveze. Ovi spiskovi su nam potrebni čim prije da možemo organizirati sastanak s predstavnicima UKC-a i Doma zdravlja, da biste počeli s praksom.

Lijep pozdrav svima!

M.A.

Odgovori