Četvrtak , siječanj 17 2019
Početna / Dešavanja / Predstavljanje Glossa centra za njemački jezik u našoj školi

Predstavljanje Glossa centra za njemački jezik u našoj školi

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i JU Srednja medicinska škola Tuzla su u aprilu 2018. godine potpisali poslovno-tehničku saradnju.

Pozivamo sve zainteresovane da posjete prezentaciju “Predstavljanje Glossa – centra za njemački jezik Tuzla u JU Srednjoj medicinskoj školi Tuzla” koja će se održati u dva termina:

Prva smjena – u četvrtak, 24.5. sa početkom u 11.00 h

Druga smjena – u četvrtak, 24.5. sa početkom u 15.00 h

Na prezentaciji Vas pored savjeta za učenje i usavršavanje njemačkog jezika očekuje predstavljanje usluga Glossa-centa Tuzla, kao što su kursevi njemačkog jezika za odrasle i za djecuGoethe-ispiti koji se sprovode u prostorijama Glossa-centra Tuzla u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i HercegovineGlossa Sommer (Ljetna škola njemačkog jezika u Beču ili Gracu), Glossa Online (učenje njemačkog jezika na daljinu), Glossa Translate (usluge prevođenja) te raznih drugih usluga i aktivnosti.

Ulaz je besplatan i nije potrebna prijava kako biste posjetili prezentaciju!

Prezentaciju će držati profesori njemačkog jezika iz Glossa-centra koji su ujedno i certifikovani  Goethe-ispitivači, što će biti dodatna prilika da se informišete o Goethe-ispita.

Četvrtak, 24.5. je odlična prilika da našim stručnim, ljubaznim profesorima postavite pitanja o svemu što Vas zanima vezano za njemački jezik, učenje njemačkog jezika, polaganje itd. 

Svi posjetioci prezentacije će imati priliku da učestvuju na nagradnoj igri. Glossa-centar Tuzla je pripremio vrijedne nagrade. Ne propustite!

Šta? – prezentacija “Predstavljanje Glossa – centra za njemački jezik Tuzla u JU Srednjoj medicinskoj školi Tuzla”

Kada? – u četvrtak, 24.5. u 11.00 h i u 15.00 h

Gdje? – u prostorijama JU Srednje medicinske škole Tuzla na adresi Fra Grge Martića 5, 75000 Tuzla

Za više informacija nas možete kontaktirati mailom na tuzla@glossa.ba, putem telefona 061 571 561 ili lično i našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (II sprat iznad Azela). Radno vrijeme je svaki radni dan od 15.00 h do 22.00 h i subotom od 9.00 h do 14.00 h.

O Mirsad Alić

Pročitajte i ovo

Dodatne upute za uplatu ispita i RASPORED INSTRUKTIVNE nastave za januar 2019.

Poštovani polaznici, uplate za ispite koje ste prijavili, morate obaviti od 17.12.2018.(ponedjeljak)  do 21.12.2018.(petak) , …

Odgovori