Četvrtak , studeni 22 2018
Početna / Dešavanja / Prijave ispita za januarski rok 2018. (vanredni učenici)

Prijave ispita za januarski rok 2018. (vanredni učenici)

Obavještavamo vanredne polaznike da će se prijave ispita za januarski rok 2018. obaviti od ponedjeljka 13.11.2017. do ponedjeljka 20.11.2017. u vremenu    od 10 do 15:00 sati na recepciji škole. Molimo da niko ne vrši nikakve uplate za ispite, sve uplate će ići iza 1.januara 2018.god.

Kandidati koji na neke ( ili sve) ispite u prošlom nisu izašli, te iste ispite dužni su ponovo prijaviti.

Kandidati koji maturiraju u narednom roku i kojima su određeni mentori na sastanku 1. i 2. novembra 2017., javit će se mentorima na sljedeće email adrese:

vernesahadzimuhamedovic2@gmail.com        (dr. Vernesa Hadžimuhamedović)

mirnaajruli@yahoo.com                                    (dr. Mirna Ajruli )

dr. Omazić Muhamed         mijenja    dr.Sunčicu  Petrović, Omazića možete kontaktirati preko FB poruke

bane.vukovic@yahoo.com   (dr.Branislav Vuković)

Ko je bio na izboru maturske teme, i ispunio prijavu za maturu i za razredni ispit, on ne mora doći na ove zakazane termine za prijavu ispita. Objašnjeno vam je to na dan izbora tema.

Maturanti su dužni da do 30.11.2017. ostvare barem jedan kontakt emailom ili lično u školi sa mentorom, kako bi se konsultovali oko izrade maturskog rada. Možete napraviti radnu verziju maturskog rada i poslati mentoru na email da pregleda, nakon mentorovog uvida u rad, on/ona će vam reći šta treba popraviti  i da li je dobro. Kandidat NE SMIJE doći u januar na maturski ispit a da nije NIJEDNOM ostvario kontakt s mentorom!! Molimo da se toga pridržavate.

Svi kandidati su dužni da barem jednom sedmično prate obavijesti na web sajtu škole i fB grupi vanrednih učenika. Objavićemo upute vezano za plaćanje.

 

O Mirsad Alić

Pročitajte i ovo

Uplata prakse za period oktobar-decembar 2018.(vanredni polaznici)

Ova vijest se odnosi na ranije upisane polaznike, i nema veze sa polaznicima koji se …

Odgovori